e – video tržnica&trgovina “Naša dežela”

Inovativna rešitev e-video. Omogoča nakup vaših izdelkov, storitev v okviru vaših video predstavitev. Pri izdelavi se lahko uporabijo vaše obstoječe video predstavitve. Ali pa se glede na vaše potrebe video material posname na novo. Lahko v obliki, da so produkti v okviru vaše video predstavitve na podlagi umetne inteligence naročniku/kupcu samodejno razpoznavni. Ali pa se naročilo v košarico izvaja preko slik produktov iz vaše e-tržnice oz. e-trgovine. NAKUP JE INTEGRIRARAN Z VAŠO E-COMMERCE SPLETNO STRANJO.. V okviru video predstavitve lahko izpostavite akcijske izdelke/storitve oz. izpostavljene izdelke/storitve. Za nadaljni nakup je v tem primeru napravljena avtomatska povezava na vašo spletno e-commerce spletno stran.
e-video enostavno preko kode vdelate v katerokoli spletno mesto. Z e-videom hkrati dobite oglaševanje in prodajo svojih produktov na enem mestu v okviru video predstavitve. Kot je že omenjeno za e-video lahko uporabite vaše obstoječe video predstavitve. e-video vam omogoča, da v okviru njega združite več videov. V e-video so poleg navedenega vse potrebne spletne povezave preko katerih svoje potencialne naročnike/kupce usmerjate na vaša spletna mesta oz. njihove rubrike . V okviru e-videa naročnika/kupca dodatno animirate preko kviza. Digitalno stičišče "Naše podeželje" vam predstavlja prvo e-tržnico & trgovino "Naša dežela" preko katere se bo predstavljala vaša e-video prodaja.
Prosimo vas, da nam povpraševanje za izdelavo vašega e-videa in predstavitve vašega e-videa v okviru e-video tržnice & trgovine "Naša dežela" posredujete na: marketing@nasepodezelje.si ali na info@nasepodezelje.si . Glede na vaše povpraševanje vas bomo poklicali in v roku 3 dni vam bomo posredovali ponudbo e-video tržnica & trgovina "Naša dežela" je inovativna rešitev za vašo prodajo in nakup s strani naročnikov. Z njo boste znatno pospešili in povečali prodajo vaših izdelkov/storitev. V nadaljevanju so vam predstavljeni demo e-videi.